به گزارش سلام لردگان حميدرضا توسلي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار کرد: تاکنون افزون بر يک هزار مداح در استان شناسايي شده است که تمامي اين مداحان عضو کانون مداحان استان هستند.از اين تعداد مداح شناسايي شده 550 مداح خانم هستند.
توسلي از اهداي کارت ويژه مداحان خبر داد و گفت: طبق برنامهريزي کانون مداحان کشور در مرحله اول کارت ويژه مداحان براي مداحان و مرثيه سرايي پيشکسوت صادر شده است.
رئيس کانون مداحان چهارمحال و بختياري ادامه داد: در مرحله دوم اين استان نيز مجوز صدور کارت را دريافت کرده است که پس از شناسايي مداحان در سه سطح کارت آنها صادر خواهد شد.
وي ادامه داد: سطح اول شامل پيرغلاماني است که با 60 سال سن کارت پيشکسوتي دريافت کردند، سطح دو شامل ذاکرين صاحب سبک است و سطح سه نيز شامل کساني است که به تازگي پا در اين عرصه گذاشتهاند.
توسلي از اجراي دو مرحله آزمون در استان خبر داد و گفت: مرحله آزمون کتبي طبق فراخوان در شهرستانهاي بروجن، فارسان، لردگان و شهرکرد برگزار شد، زمان برگزاري آزمون شفاهي نيز به تمامي مراکز فرهنگي ابلاغ شده است که به زودي شاهد برگزاري آن خواهيم بود.